Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 18 november 2007    Evangelie van 2007-11-18
 titel60 jaar Poolse Missie
beschrijvingDe ‘Poolse Katholieke Missie Amsterdam’ viert haar 60-jarig jubileum.

Bij gelegenheid hiervan vindt een plechtigheid plaats op zondag 18 november om 11.45 in de kerk van de H. Pius X in Amsterdam, Jacob Geelstraat 44.

Tijdens de viering zal aanwezig zijn de overste van de orde ‘Societas Christi’ die werkzaam is onder de Polen in Nederland. Het bisdom Haarlem wordt vertegenwoordigd door vicaris-generaal De Groot.

Het is ook een bijzondere dag in ander opzicht: de viering is tevens de laatste viering in deze kerk, de dag daarop wordt de kerk gesloten, aan de eredienst onttrokken en daarna gesloopt.

info(020) 6999 449
dm.jong@planet.nl
locatieH. Pius Xkerk, Jacob Geelstraat 44
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl