Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 30 april t/m donderdag 8 mei 2008    Evangelie van 2008-04-30
 titelBusbedevaart naar Lourdes
beschrijving9-daagse busbedevaart met vertrekpunten Scheveningen en Wateringen. In samenwerking met de Antonius Abtparochie, Agnesparochie en de St-Janparochie Wateringen.

Een mooie 9-daagse busreis met bezoek aan Reims, Nevers op de terugreis Rocamadour en Chartres. in Lourdes wordt het programma van de VNB Nationale Bedevaarten gevolgd dat ook het 125 jaar bestaan viert. In Lourdes viert men het 150-jarig jubileum van de verschijningen van Maria aan Bernadette Soubirous.

Als men het gehele programma volgt, blijft er nog voldoende tijd over om Lourdes te leren ontdekken, een museum te bezoeken, te winkelen of op een terras te genieten van een kopje koffie of glas wijn. Ook is er een excursie naar de pyreneeën in het programma opgenomen.

infoJ.L. v. Gerwen
Laan van Wateringse Veld 1255
2548 BW Den Haag
(070) 366 96 31
(06) 30 41 65 92
jangerwen@hetnet.nl
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl