Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervanaf woensdag 12 december 2007    Evangelie van 2007-12-12
 titelKerstmusicals
beschrijvingTheater Terra en Beeldenstorm brengen deze kerst het kerstgevoel naar acht Nederlandse theaters met Niks mis met Kerstmis. Dit project bestaat uit twee familiemusicals; de muzikale poppentheatervoorstelling Os & Ezel, het Evangelie volgens Kees en de sprookjesachtige musical Grommel en de Anti-Kerst.

Os & Ezel, het Evangelie volgens Kees vertelt een kolderieke en toch trouwe versie van het mooiste kerstverhaal dat de wereld kent. We kennen allemaal het verhaal van de geboorte van het kerstkind, maar niemand heeft de Os en de Ezel ooit gevraagd om hun versie te geven. En dat pikken ze niet langer.

Grommel en de Anti-Kerst vertelt het verhaal van Julia die door haar ouders wordt achtergelaten bij een oude man terwijl zij op ski-vakantie gaan. Ze mag hem Grommel noemen. Grommel is een knorrige man die alles weet van kerst. Van de tijd dat kerst nog iets betekende. Maar nu is Grommels hart al net zo bevroren als het ijs van december. Maar misschien....heel misschien kan het nog ontdooien. Grommel en de Anti-Kerst is een sprookjesachtige musical, helemaal in de traditie van Charles Dickens. Net zo vrolijk, net zo eng.

Niks mis met Kerstmis is van 12 december 2007 tot en met 4 januari 2008 te zien in Alkmaar, Zwolle, Dronten, Breda, Rotterdam, Almere, Leeuwarden en Amsterdam.
Zie voor speeldata en aanvangstijden www.theaterterra.nl

infoDe MediaVilla
(020) 717 62 15
www.demediavilla.nl
locatie
plaatsDiverse
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl