Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervanaf zondag 2 december 2007    Evangelie van 2007-12-02
 titelKunstexpositie Michiel van Hout
beschrijvingOp zondag 2 december vindt de opening plaats van de eerste expositie religieuze kunst van Michiel van Hout om 12.30 uur, na afloop van de Eucharistieviering van 11.30 uur.

De expositie zal daarna nog tot en met zondag 6 januari 2008 te zien zijn. De H. Hart van Jezuskerk is geopend iedere donderdag en zaterdag tussen 13.30 en 15.30 uur en 's zondags tussen 11.00 en 13.00 uur, met uitzondering van de Eucharistieviering van 11.30 tot 12.30 uur.

Michiel van Hout is deeltijd kunstenaar naast zijn werk als fotoredacteur en filmrecensent bij Katholiek Nieuwsblad. Hij studeerde cultuurwetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Religie staat zowel qua sfeer als qua inhoudelijke betekenis centraal in zijn meeste werk. De expositie toont een keuze uit de kunstwerken met een expliciet religieus thema in diverse technieken.

infowww.michielvanhout.nl
(045) 521 39 23
mwjvanhout@catholic.org .
locatieH. Hart van Jezuskerk, Mgr. Driessenstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl