Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 3 november 2007    Evangelie van 2007-11-03
 titelThemadag Oosterse kerken
beschrijvingOp zaterdag 3 november 2007 organiseert de Orde van de Ridders van het Heilig Graf een dag over Oosterse christenen en andere christelijke Kerken. In de ochtend vinden een aantal lezingen plaats, waarbij een veelheid aan christelijke kerken aan bod komen: Kopten, Byzantijnen, Syrisch-orthodoxen en talloze andere.

Na de lunch wordt een bezoek gebracht aan het Syrisch-orthodoxe klooster in Glane. Er vindt een rondleiding plaats door kapel, klooster, kathedraal, crypte en kerkhof. Het klooster is mooi gelegen nabij Enschede, vlak bij de Duitse grens. Tot slot is er de mogelijkheid om van 17.00 tot 17.45 uur de vesperviering van de monniken bij te wonen.

Het is mogelijk alleen voor het ochtendprogramma (lezingen) of voor de middag (bezoek aan het klooster) in te tekenen.

infoRichard van de Loo, (035) 602 59 51 (avond) of overdag (bij voorkeur maandag, dinsdag of donderdag) (035) 588 25 33.
locatieErve Kraesgenberg
plaatsLosser (Overijssel)
postcode75
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl