Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 25 november 2007    Evangelie van 2007-11-25
 titelElisabethwandeling
beschrijvingOp zondag 25 november, aansluitend aan de viering in de Elisabethkerk van 10.30 uur, wordt een wandeling georganiseerd door de parochie van Grave en de Franciscaanse Beweging in Nederland.

De voettocht begint om 11.45 uur. Deelnemers kunnen zich na de viering melden bij het informatiepunt op het plein naast de Elisabethkerk waar ook een routebeschrijving met gespreksstof wordt uitgereikt. De wandelafstand bedraagt 10 tot 15 km en loopt via de kerken van de omringende kerkdorpen Escharen, Gassel en Velp en het kapucijnenklooster in Velp. Er is ook een mogelijkheid om een kortere route te lopen. De tocht kan individueel of onder begeleiding van een lid van de Franciscaanse Beweging worden afgelegd.

Na de wandeling is er nog gelegenheid een bezoek te brengen aan de Elisabethtentoonstelling “kroon, brood en rozen” en de markt van diaconie, die is opgezet door de parochie.

Aan de deelnemers van de wandeltocht wordt een bijdrage van € 5,- gevraagd. Dit bedrag kan ter plaatse worden betaald. Aanmelding op de dag zelf: € 7,-. U dient zelf zorg te dragen voor een lunchpakket. Koffie/thee en soep zijn ter plaatse verkrijgbaar (niet bij de prijs inbegrepen).

infoParochie van Grave (0486) 475 457, Dienstencentrum van de Franciscaanse Beweging (073) 613 13 40 of info@franciscaansebeweging.nl .
locatieElisabethkerk, Hoofdwacht 1
plaatsGrave (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl