Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 15 januari 2008    Evangelie van 2008-01-15
 titelOpen avond Alpha-cursus
beschrijvingOp dinsdag 15 januari wordt een open avond gehouden van de Alpha-cursus vanuit de Sint-Jan te 's-Hertogenbosch.

Het is gezellig, u sluit nieuwe vriendschappen, u eet samen en maakt kennis met het christelijke geloof. Enthousiast? Welkom op deze open avond van de Alpha-cursus vanuit de Sint-Jan in Den Bosch.

Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, vragen of twijfels, u bent allen van harte uitgenodigd op de open avond op dinsdag 15 januari. Er wordt die avond iets verteld over het ontstaan en de opzet van de cursus. Ook op de vraag of het christelijk geloof saai, onwaar of achterhaald is, proberen we een antwoord te geven.

Voelt u zich vrij om na deze avond te besluiten wel of niet deel te nemen aan de cursus. De cursus bestaat uit 10 avonden en een kort weekend.
De avonden duren van 19.00 uur tot ca. 21.30 uur.

Plaats
Parochiezaaltje van de St. Lucaskerk, aan de Zuiderparkweg te 's-Hertogenbosch (ingang: César Francklaan 2)

Van tevoren aanmelden in verband met de maaltijd.
De cursus is gratis; er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd als tegemoetkoming in de kosten.

infoMarieke Sassen, (073) 621 69 82, alpha.denbosch.stjan@live.nl
Corry Coppens, (073) 521 07 63, fam.coppens@home.nl
locatieParochiezaaltje van de St. Lucaskerk, Zuiderparkweg
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl