Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 18 november 2007    Evangelie van 2007-11-18
 titelRommelmarkt tbv SOPA
beschrijvingJongeren Pastoraat Walcheren organiseert op 18 november in het kader van DiaconAction een rommelmarkt.

Een rommelmarkt ten bate van stichting SOPA, de stichting die het werk van Peter Daalhuizen in Brazilië ondersteund. Diegenen die hem afgelopen kerstperiode bezield hebben horen praten over zijn werk in Brazilië weet dat hij die ondersteuning wel verdient. Meer informatie over de stichting SOPA vind je hieronder.

Waar & wanneer
Op 18 november na afloop van de dienst in de HH. Petrus en Pauluskerk in Middelburg. De rommelmarkt is dan open van ongeveer 11.00 tot ongeveer 13.30uur.

Help!
Ook jouw hulp hebben we nodig! Want zonder ”rommel” heb je geen rommelmarkt... We kunnen dus best spulletjes gebruiken die we kunnen verkopen. Ruim je kamer, de zolder en de garage van je ouders leeg en kom de spulletjes die jullie niet meer nodig hebben naar de kerk brengen. Je kan je spulletjes komen brengen op elke doordeweekse dag tussen 09.30 en 11.30uur naar de pastorie van de HH. Petrus en Pauluskerk, Lombardstraat 1 Middelburg, en op 15 en 16 november tussen 19.00 en 20.00uur naar de HH. Petrus en Pauluskerk in Middelburg. Graag de spullen inpakken in een (vuilnis)zak of doos.

Wil je meehelpen met het verkopen op de rommelmarkt? neem dan even contact met ons op. Je bent uiteraard van harte welkom, maar we willen graag vooraf weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Stichting SOPA
De stichting SOPA (= soep) ontleent zijn naam aan een voedselhulpproject vanuit de plaats waar de familie Daalhuizen afkomstig is. Van de resterende gelden is een stichting opgericht die zich tot doel stelt de projecten van de familie Daalhuizen in Brazilië financieel te ondersteunen.

infowww.jongerenpastoraatwalcheren.nl
locatieHH. Petrus en Pauluskerk
plaatsMiddelburg (Zeeland)
postcode43
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl