Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 26 t/m zaterdag 27 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-26
 titelGenezingsweekend in Zelhem
beschrijvingGenezingsweekend in Zelhem

In het weekend van vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober vindt op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld een Genezingsweekend plaats met Wilkin van de Kamp, Martin Koornstra en Willem J. Ouweneel. Dit is een weekend waarin bezoekers mogen ontdekken en ervaren dat God hun geneesheer is.

Tijdens dit genezingsweekend willen Wilkin, Martin en Willem samen met de bezoekers op zoek gaan naar de plaats van Goddelijke genezing in de kerken en in hun persoonlijke leven. In een achttal samenkomsten, waaronder twee genezingsdiensten, worden deelnemers onderwezen, toegerust en uitgedaagd om zich te bewegen in de dienst van genezing.

De muzikale begeleiding zal worden verzorgt door de Come Together Band onder leiding van Glenn van der Mull. De algehele leiding van het genezingsweekend is in handen van Wilkin van de Kamp en het team van de stichting ‘Geboren om vrij te zijn’.

Meer informatie over dit weekend kan worden gevonden op zie info.
Hier kunnen mensen zich ook voor het weekend opgeven. De deelname aan deze conferentie is gratis inclusief koffie, thee en lunches.

infowww.bevrijdingspastoraat.nl
www.betteld.nl .
locatieVakantiepark De Betteld
plaatsZelhem (Gelderland)
postcode70
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl