Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 26 t/m zondag 28 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-26
 titelGregoriaans zingen in Paesens-Moddergat
beschrijvingGregoriaans zingen in de middeleeuwse kerk van Paesens, stiltewandelingen langs de Waddenzee en eten en overnachten in het authentieke centrum van de vissersdorpjes Paesens-Moddergat. Dit is in grote lijnen het programma van het weekend van 26 tot 28 oktober.

Tijdens het weekend leren deelnemers om zelf Gregoriaans te zingen. De cursus wordt begeleid door Geert Maessen. Hij richtte in 2002 Vokaal Ensemble Gregoriana (mannen) op en in 2006 Virga (vrouwen), beide gevestigd in Amsterdam.

De weekenden in Paesens-Moddergat worden georganiseerd door Harm Jan Wilbrink en Anshin Schröder, in samenwerking met stichting Vom Himmel hoch, die de waardering voor oude kerken wil vergroten.

infowww.harmjanwilbrink.nl/gregoriaans
harmjanwilbrink@home.nl
06-46633989.
locatieMiddeleeuwse kerk
plaatsPaesens (Friesland)
postcode91
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl