Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 7 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-07
 titelGrote opening ”Sacre Coeur”
beschrijvingOp zondag 7 oktober 2007 wordt de “Sacre Coeur” van de Koepelkerk na de Eucharistieviering, van 10.45 uur, geopend.

Het grote openingsfeest wordt gehouden op zondag 7 oktober in de Koepelkerk:

* 10.30 uur tot 10.45 uur zingt het Mannenkoor Mignon uit Geleen een 3tal liedren.

* 10.45 uur tot 12.15 uur celebreert pastoor J. Schafraad samen met H. Peels S..C.J. de Eucharistieviering. Het Mannenkoor Mignon zingt de Messe für Männerchor van J.G. Rheinberger met enkele liederen van Nobel, R.Strauss, Mendelssohn-Bartholdy, Gounod, Pracht, Verdi en Nieland.

* 12.15 uur tot 12.30 uur aanbieding van de plaquette “Sacre Coeur” aan de provinciaal H. Peels en de laatste pater als pastoor van de Koepelkerk H.Heesters.

Aanbieding van het nieuwste boek van pastoor Schafraad deel 1 ver normen en waarden vanuit algemeen denken aan C. van Hilten directeur van het St. Maartens college en deel 2 Handboek voor ouders als voorbereiding op de sacramenten aan Jos Sinkiewicz lid van de parochieraad.

Dit boek is de catechese methode van de parochie met een voorwoord door Monseigneur E.de Jong. Ten slotte de opening van de “Sacre Coeur” door L. Winants wethouder Gemeente Maastricht en J. Geerards vice-voorzitter van het kerkbestuur.

* 12.30 uur tot 14.00 uur koffie achter in de kerk en bezichtiging van de Sacre Coeur.

* 14.00 uur tot 14.30 uur Inleiding door pastoor J. Schafraad in “ De Geest als Gids “ het laatste boek van hem zowel deel 1 als deel 2.

* Na 14.30 uur weer bezichtiging van de Sacre Coeur

Natuurlijk is iedereen van harte welkom, de entree gratis, invaliden ingang aanwezig, ook zijn er parkeer plaatsen eventueel achter de Koepelhof.

info(043) 310 19 90
www.koepelkerk.net
locatieKoepelkerk
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl