Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 17 november 2007    Evangelie van 2007-11-17
 titel'Keuzes maken' en 'de wil van God'
beschrijving“KEUZES MAKEN” EN “DE WIL VAN GOD” (wat bedoelen we met de “Wil van God”)

op zaterdag 17 november (9.30 u tot 17 u) in de Priorij van Bethanië - Loppem door

Dhr. PHILIP VAN DE VIJVER:

conferenties vertrekkend van en voortbouwend op de visie van SIMONE PACOT en de ervaringen van de spreker als godsdienstleraar en leerlingenbegeleider in de St. Leocollege te Brugge.

Het leven verplicht ons dagelijks keuzes te maken. Zelden nemen we tijd om ‘naar binnen te kijken’, om contact te leggen met de werkelijke drijfveren die ons hierbij leiden. Sommige keuzes beïnvloeden ons leven fundamenteel. We botsen op kernvragen als: waarop moet ik mij baseren, op het verstand, het gevoel, de intuïtie? Bestaat er zoiets als een roeping? Heeft God een eigen wil over mij? Indien ja, hoe die te ontdekken? Of maakt het in wezen niet zo veel uit?

Richtprijs: volledige dag: 26

info050/40.68.30
priorij.bethanie@monasteria.org
www.priorijbethanie.net
www.kerkvrouwen.be
locatiePriorij Bethanië
plaatsLoppem (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl