Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 19 t/m zondag 21 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-19
 titelVriendenweekend
beschrijvingBetteld organiseert weekend
voor niet-christelijke vrienden

Een weekend lang met een niet-christelijke vriend, vriendin of familielid doorbrengen om samen op zoek te gaan naar de kern van de boodschap van Jezus. Dat is de bedoeling van het Vriendenweekend dat vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld organiseert op vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober.

Het Vriendenweekend is gestoeld op het principe van de Alphacursus, maar duurt alleen wat langer. En dat is uniek. Tijdens deze dagen worden er presentaties gegeven, gaan deelnemers met elkaar praten, films kijken, sporten, gezellig eten. Ook worden er excursies georganiseerd die gaan naar een afkickcentrum waar conferentiedeelnemers uit eerste hand kunnen horen wat Jezus doet in de levens van personen die daar opgenomen zijn, en naar een bruisende gemeente op zondagochtend waar van alles gebeurt en waar na afloop gelegenheid is om met de voorgangers te spreken.

Het hoofddoel is dat christenen en niet-christenen samen op een ontspannen en afwisselende manier over het geloof kunnen praten en dat niet-christenen zo een idee krijgen van wat het christelijk geloof inhoudt. Een organiserend team begeleidt de deelnemers hierbij en leidt de discussies en vragenrondes.

Deelnemers aan het Vriendenweekend betalen € 110 en de meegenomen vrienden krijgen 25% korting en betalen € 82.50. Dit is inclusief overnachtingen in De Witte Herberg, maaltijden en het programma en exclusief toeristenbelasting € 0.61 p.p.p.n. Meer informatie en het programma van dit weekend kan worden gevonden op www.betteld.nl . Hier kunnen mensen zich ook opgeven.

infowww.betteld.nl
locatieconferentiecentrum De Betteld
plaatsZelhem (Gelderland)
postcode70
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl