Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 27 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-27
 titelGezinsdag
beschrijvingop zaterdag 27 oktober organiseert het gastenkwartier van de abdij van Postel een gezinsdag rond het thema ”Een christelijke visie op het huwelijk”. Mgr. A.-M. Léonard zal deze dag komen begeleiden.

Het zal een dag worden gevuld met gebed en ontmoeting, geloofsverdieping en gesprek. We vieren de eucharistie met onze gezinnen en nemen deel aan het avondgebed van de abdijgemeenschap. Er is catechese en opvang voor de kinderen.

Voor wie op zoek is naar meer; wie dieper wil kennismaken met andere jonge gezinnen; wie met andere jonge gezinnen wil bidden; wie even in stilte bij Jezus wil vertoeven tijdens de Aanbidding; wie gezellig wil napraten... is er de mogelijkheid om het hele weekend te komen: van vrijdag 26 oktober tot zondag 28 oktober.

Inschrijving en inlichtingen via:

pater Benny of pater Nicolaas, zie info.

info014/ 37 81 21
gastenkwartier@abdijpostel.be
locatieAbdij van Postel
plaatsMol (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl