Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 31 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-31
 titelInfoavond verhalenkoffertje kinderen
beschrijvingOp woensdag 31 oktober 2007 van 20.00 tot 22.00 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats over een nieuw verhalenkoffertje voor kinderen van 9-12 jaar.

Kinderen van 9-12 jaar zijn bezig met verzamelen, het krijgen van een mening los van de ouders, met helden en het ontwikkelen van een eigen identiteit. Binnenkort verschijnt een verhalenkoffertje voor juist deze leeftijdsgroep.

Al eerder verschenen twee vrolijke koffertjes met (bijbel)verhalen, versjes, spellen, gebeden, praktische tips, gesprekjes en ander sprankelend materiaal voor jongere kinderen.

De koffertjes zijn ontwikkeld om thuis iets van ons geloof en onze inspiratie door te kunnen geven aan de volgende generatie.

Al vertellend en voorlezend licht Gerrie Huiberts de pedagogische en theologische gedachten achter dit laatste en de andere koffertjes toe. Zij schreef de bijbelverhalen, gedichten en dialoogjes voor al de koffertjes.

Dit wordt een informatieve avond voor mensen die iets te maken hebben met geloofsoverdracht aan kinderen. We denken aan begeleiders van kinderwoorddiensten en kindercatechese, leerkrachten en pastores én aan ouders en grootouders.

Datum: woensdag 31 oktober
Tijd: 20.00-22.00 uur
Kosten: € 5,-
Begeleiding: Gerrie Huiberts, pastor en auteur van o.a. kinderboeken en kinderbijbels

Aanmelden: Ignatiushuis, Beulingstraat 11, 1017 BA Amsterdam tel 020-6798207

Deze avond is georganiseerd samen met de Katholieke Bijbelstichting.
Boekhandel Kirchner verzorgt een boekentafel.

infoIgnatiushuis
Beulingstraat 11
1017 BA Amsterdam
(020) 679 82 07
locatieIgnatiushuis, Beulingstraat 11
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl