Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 23 t/m zondag 25 mei 2008    Evangelie van 2008-05-23
 titelNo Apologies
beschrijvingCentrum Huwelijk en Gezin houdt een No Apologies weekend voor jongeren van 12-18 jaar in huize Poverello te Banneux (B).

Data
Vr 28 sep 2007 (vanaf 19:00 uur) tot zo 30 sep 2007 (13:00 uur)
Vr 23 mei 2008 (vanaf 19:00 uur) tot zo 25 mei 2008 (13:00 uur)

Kosten: € 35
Meenemen: Slaapzak of lakens, kussensloop, toiletspullen/handdoek, set schone kleding, makkelijke (sport)schoenen en pen en papier.

Iedereen droomt van een gelukkige toekomst. Maar je zou de eerste niet zijn die in de belangrijke jaren tussen je 12e en 18e besluiten neemt, die bij nader inzien niet zo slim zijn...‘No Apologies’ betekent: geen verontschuldigingen. Ofwel: zorg ervoor dat je op belangrijke punten de juiste keuzes maakt waar je nooit spijt van krijgt! Zo is ‘met elkaar naar bed gaan’ tegenwoordig nauwelijks meer een keuze, maar lijkt het wel een ‘must’.

Misschien heb je jezelf al eens achter de oren gekrabd omdat je ergens wel aanvoelt dat seksualiteit wel iets heel intiems is: dat deel je toch niet met de eerste-debeste?! Tijdens dit weekend laten we zien hoe je beïnvloed wordt, soms zonder dat je er erg in hebt. We laten je zélf een besluit nemen voor dat wat verstandig is en leren je hoe je daaraan vast kunt houden, óók als je onder druk wordt gezet. Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor sport, spel en veel gezelligheid.

Elk kamp kunnen er maximaal 40 deelnemers mee. Geef je dus snel op!

No Apologies is een programma van Focus on the Family

infoBisdom Roermond
t.a.v. Centrum Huwelijk en Gezin
Postbus 75
6040 AB Roermond
chg@bisdom-roermond.nl
organisatieBisdom Roermond
locatieHuize Poverello
plaatsBanneux (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl