Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 20 september 2007    Evangelie van 2007-09-20
 titelkastanjeconcert
beschrijvingDe Oud-Katholieke Parochie Joris op ’t Zand organiseert in de maand september opnieuw twee kastanjeconcerten.

Vrijdag 7 september staat de kamermuziek van componisten als H. Hollanders, C. Monteverdi en H.Purcell centraal. De Amersfoortse Marjon Strijk (sopraan) zingt met de Belgische sopraan Hilde van Ruymbeke een aantal duetten, begeleid door Henk van Zonneveld, orgel en Elly van Munster, luit.

Marjon Strijk was vorig jaar ook al te horen in een kastjanjeconcert in een adembenemende uitvoering van het Stabat Mater van Pergolesi. Dit maal dus twee sopranen van grote klasse.

Donderdag 20 september verzorgt het beroemde Mira Koor uit Iaşi, Roemenië, een concert met Roemeens-Orthodoxe Kerkmuziek en na de pauze Traditioneel Roemeense Liederen. Het Roemeense koor maakt een concerttour door Nederland en het afsluitende concert vindt plaats in Amersfoort.

Lokatie: Oud-Katholieke Kerk, ’t Zand 13
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 7,50
Reserveren: zie info

info(033) 4940390
locatieOud Katholieke Kerk
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl