Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 18 september 2007    Evangelie van 2007-09-18
 titelBijeenkomst Servatius Academie
beschrijvingLeden van de Servatius Academie en andere belangstellenden,

Voor de “gemiddelde Nederlander” is een einde gekomen aan de vakantie en moet er weer gewerkt worden en/of nieuwe kennis worden opgedaan.
Ook de academie moet weer uit de zomerslaap worden gehaald om u te voorzien van verdiepende informatie en nieuwe kennis.
Het bestuur heeft hiertoe sprekers gezocht, die door hun verscheidenheid en kundigheid borg staan voor een interessant en leerzaam programma.

Dat bij bepaalde bijeenkomsten wordt afgeweken van de gebruikelijke dinsdagavond zal u daarbij niet ontgaan (sommige sprekers zijn op de standaardavond nu een keer niet beschikbaar).

Het bestuur van de academie heeft het genoegen u uit te nodigen voor de eerste bijeenkomst van dit jaar op

dinsdagavond 18 september 2007

met als thema
“ASCESE,
DE PLAATS EN DE FUNCTIE HIERVAN IN HET GEESTELIJK LEVEN VAN DE CHRISTEN”

Wij zijn blij dat wij dr. B. Hegge, u allen ongetwijfeld bekend o.a. door de eerdere lezingen die hij op voortreffelijke wijze voor de academie verzorgde, bereid hebben gevonden over dit onderwerp voor ons te spreken.

Zoals gebruikelijk beginnen wij tegen 20.30 uur in de Megaronzaal van het seminarie te Rolduc, Kerkrade, om 19.30 uur voorafgegaan door een H.Mis in de bovenkapel van het seminarie.

Wij hopen dat u allen veel genoegen aan de bijeenkomsten van dit nieuwe seizoen zult beleven en rekenen erop u niet alleen deze eerste bijeenkomst in groten getale te mogen begroeten.

info(045) 5217873
j.vonhogen@home.nl
locatieMegaronzaal Seminari Rolduc
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl