Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervanaf maandag 3 september 2007    Evangelie van 2007-09-03
 titelKennemer KinderKoren
beschrijvingKennemer KinderKoren doen het TOP SECRET!

Vanaf dinsdag 3 september a.s. gaan de alom bekende Kennemer KinderKoren weer van start. Ditmaal met het programma “TOP SECRET”.
Kinderen die van zingen en theater houden zijn daarom van harte welkom een keer te komen kijken en mee te zingen.
De koren repeteren elke dinsdag in de Koorschool St. Bavo, Westergracht 61 in Haarlem. Er zijn drie groepen:
Minimuggies om 15.45-16.30 uur (voor groep 2 en 3)
Knijten en knotten om 16.00-16.55 uur (voor groep 4 en 5)
Ameezing muggen om 17.00-18.00 uur (voor groep 6, 7 en 8)

Omdat het thema van de kinderboekenweek dit jaar in het teken staat van geheimen, zijn de eerste optredens tijdens de Kinderboekenweek vol met spannende, geheimzinnige, dwaze, mysterieuze, fabuleuze, mystieke en raadselachtige liederen.

Verder staan er dit seizoen nog veel meer optredens gepland: een Sinterklaasmusical, Kerstzingen in de Kathedraal St. Bavo, een Kinderscratch in de Haarlemse Philharmonie en een spetterende eindmusical.
De Kennemer Kinderkoren bestaan sinds september 2003 voor kinderkoorzang op hoog niveau, waarbij muzikaal plezier en kwaliteit hand in hand gaan. Met een speelse zangtechnische en muzikale scholing door professionele musici gespecialiseerd in het werken met kinderen.

infoGilles Michels
(020) 4825808
(06) 12534271
www.kennemerkinderkoren.nl
locatieKoorschool Sint Bavo
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl