Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 15 september 2007    Evangelie van 2007-09-15
 titelJongerendag Heiligdomsvaart Susteren
beschrijvingVan 31 augustus t/m 16 september wordt in Susteren de zevenjaarlijkse Heiligdomsvaart gehouden, een groot religieus en cultureel evenement met diverse activiteiten rondom de heiligen van Susteren.

Op 15 september is er een speciale jongerendag. Deze begint om 16.00 uur met een gezellig samenzijn en aansluitend diner. Om 18.30 uur vieren de jongeren de H. Mis met hulpbisschop Everard de Jong in de Mariakerk, waaraan jongerenkoor Sumadi medewerking verleent. Om 19.30 uur start een fakkeltocht door de straten van Susteren, waarbij ook de relieken van de Susterense heiligen worden meegedragen. De jongeren kijken aansluitend naar het openluchtspel ‘Weerlicht der eeuwen’ zoals dat die avond om 20.30 uur wordt opgevoerd op het plein naast de Amelbergakerk.

Deelname aan de dag kost € 17,-
(inclusief maaltijd en spel, te betalen bij aankomst)

info(06) 52 555 000
mjf.helvert@prvlimburg.nl
www.heiligdomsvaart.nl
locatieMariakerk
plaatsSusteren (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl