Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 26 april 2008    Evangelie van 2008-04-26
 titelOntmoetingen in Anderlecht
beschrijvingAcht zaterdagen in Anderlecht met de gemeenschap Emmanuel

De Gemeenschap Emmauel organiseert in het werkjaar 2007-2008 acht ontmoetingen in Anderlecht. Het is de bedoeling om belangstellenden via deze zaterdagnamidagen kennis te laten maken met de spiritualiteit van deze gemeenschap, en wel in het Vlaams (de gemeenschap is van oorsprong Franstalig).

Lofprijzing, aanbidding, uitwisseling, getuigenis, praatcafé, kinderprogramma: dit zijn zo’n beetje de ingrediënten van de namiddagen die doorgaan in Anderlecht, in de kerkruimte van de parochie van OLV van Vreugde, Britse Soldaatlaan 29, afslag 16 van de Brusselse Ring).

Aanvang: 14 uur, voorafgegaan van een onthaal en picknick vanaf 13 uur. Slot: rond 17 uur, met aansluitend de parochiale gezinsviering om 18 uur, die door de gemeenschap geanimeerd wordt. Al met al niet te missen kansen om in aanraking te komen met een levende, missionerende kerk.

De data zijn: 22 september, 27 oktober en 24 november 2007, en 26 januari, 23 februari, 26 april, 26 mei en 28 juni 2008. Zie info.

infowww.emmanuelvlaanderen.be
054/32.91. 87
peter.verbeiren&gmail.com
locatieParochie O.L. vrouw van de Vreugde
plaatsAnderlecht (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl