Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 2 september 2007    Evangelie van 2007-09-02
 titel40-jarig priesterfeest mgr. Willemssen.
beschrijvingOp zondag 2 september viering 40-jarig priesterfeest mgr. dr. Th. Willemssen

Op 3 september 2007 is het veertig jaar geleden, dat vicaris voor liturgie en kerkmuziek en voorzitter van de diocesane NSGV, pastoor en plebaandeken van Roermond mgr. dr. Th. Willemssen door mgr. P.J.A. Moors in Sevenum tot priester werd gewijd.

De jubilaris zal dit vieren op zondag 2 september 2007, daags voor het feest van de kerkwijding van de Kathedraal van Roermond tijdens een feestelijke Eucharistieviering met pontificale assistentie om 15.00 uur in de Kathedraal. Deze wordt voorafgegaan door een orgelconcert door de organist van de Kathedraal dhr. J.P. Steijvers vanaf 14.00 uur.

Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de jubilaris te feliciteren tijdens een samenzijn in de Oranjerie. Daar worden soep en broodjes geserveerd voor iedereen.

Deze ontvangst wordt grotendeels gesponsord door een milde weldoener. Het is de nadrukkelijke wens van de jubilaris om bij dit feest geen enkel persoonlijk geschenk of gift te ontvangen, maar een begin te maken met het verzamelen van giften voor het nieuwe orgel van de Kathedraal.

info
locatieKathedraal Roermond
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl