Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 17 november 2007    Evangelie van 2007-11-17
 titelHGJB-Concerttour ‘Votum’
beschrijvingLOFPRIJZING AAN GOD STAAT CENTRAAL

In november organiseert de HGJB samen met gospelband Sela vier concerten waarin de lof aan God centraal staat. Liederen uit de HGJB-liedbundel ‘Op Toonhoogte’ en nummers van het nieuwe album ‘Votum’ van Sela wisselen elkaar af tijdens de concerten.

Traditie en muziek van nu

In 2005 gaf de HGJB haar sterk vernieuwde liedbundel ‘Op Toonhoogte’ uit. In samenwerking met de band Sela zijn hierin nieuwe lof-, klaag-, dank- en geloofsliederen opgenomen, waarbij een duidelijke verbinding met de traditie én met muziek van nu is gezocht. Deze liedbundel wordt inmiddels op vele plaatsen en in diverse gemeenten gebruikt.

Concerttour ‘Votum’

In november zetten de HGJB en Sela zich opnieuw samen in voor een geweldige concerttour met als doel de lofprijzing aan God. Bekende songs, mooie ballads en uitbundige medleys zorgen voor een prachtige mix van muziek. De muziek van Sela zit vol Ierse invloeden. Het gebruik van allerlei verschillende instrumenten maakt Sela tot een veelzijdige band met een eigen geluid.

De concerten vinden plaats op de volgende data:

o 16 november Gouda
o 17 november Dordrecht
o 23 november Nijkerk
o 24 november Zwolle

Toegangskaarten voor de concerten kunnen worden gereserveerd via, zie info.

infowww.interticket.nl
www.hgjb.nl
www.selamusic.nl
locatieJozua
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl