Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 13 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-13
 titelNajaarsstudiedag Gregoriaans
beschrijvingDe traditionele jaarlijkse najaarsstudiedag Gregoriaans van de werkgroep Musica Gregoriana wordt gehouden op zaterdag 13 oktober. De dag wordt ingezet om 09.30 uur met de hoogmis in de abdijkerk Benedictusberg te Mamelis en wordt vervolgd in de zaal van eetcafé Baanheide te Bocholtz.

Inleiders zijn Cyriel Tonnaer en Franco Ackermans, die beiden enkele communio’s met hun antifonen zullen behandelen in relatie met de desbetreffende evangelieteksten.

Voor nadere informatie en aanmelding: het secretariaat van de NSGV.

Over alle bovenstaande activiteiten is meer informatie te verkrijgen bij het secretariaat van de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging in Roermond, zie info.

info(0475) 386725
nsgv@bisdom-roermond.nl
locatieKathedraal
plaatsVaals (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl