Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 8 september 2007    Evangelie van 2007-09-08
 titelStudiedag kinderkoordirectie
beschrijvingStudiedag kinderkoordirectie Roermond

Op zaterdag 8 september houdt de werkgroep KindKoorKerk van de NSGV samen met de Stichting Verenigde Nederlandse Korenorganisaties VNK-Limburg in Roermond een studiedag voor dirigenten en bestuursleden van kinderkoren. Er worden die dag drie workshops gehouden.

De eerste gaat over het repertoire van kinderkoren, waarin veel nieuw repertoire wordt aangeboden voor zowel kerkelijk als voor niet-kerkelijk gebruik, de tweede gaat over de vraag hoe een kinderkoor nieuwe leden kan werven en de derde over de vraag hoe ouders betrokken kunnen worden bij de organisatie.

In de loop van de middag repeteert een speciaal voor deze studiedag geformeerd projectkinderkoor onder leiding van zangpedagoge Annie Jansen het nieuw repertoire, dat aan het einde van de middag wordt uitgevoerd.

De deelnemersbijdrage voor deze studiedag is € 12.50 (incl. lunch). Het bedrag kan op de dag zelf kan worden betaald. Voor aanmelding en meer informatie: zie info Aanmelding kan ook geschieden via de NSGV.

infoJoke Halmans
(0478) 583806
(06) 53730515.
locatieonbekend
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl