Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerwoensdag 26 september 2007    Evangelie van 2007-09-26
 titelNieuw Liturgisch koor
beschrijvingNIEUW LITURGISCH KOOR !

Voor een nieuw op te starten liturgisch koor in de parochie Handel. Een gemengd koor met een breed liturgisch repertoire. Onder leiding van een ervaren, professionele dirigent zal er meerstemmig worden gezongen in zowel de nederlandse taal als in latijn.

De wekelijkse repetities worden gehouden op woensdagavond. Eenmaal per maand zal er een eucharistieviering opgeluisterd worden in de kerk van Handel.

Zangers, vanaf 18 jaar die enige muzikale bagage hebben, noten kunnen lezen en toonvast kunnen zingen worden uitgenodigd om te komen op een van onze auditie avonden. Deze avonden zullen gehouden worden op woensdag 26 september en 10 oktober a.s. in de kerk O.L.Vrouw Tenhemelopneming in Handel. Aanvang 20.45 uur.
U BENT VAN HARTE WELKOM!!! Er is natuurlijk ook koffie/thee.

Voor meer informatie, bel of mail gerust(zie info)!

Parochie O.L.Vrouw Tenhemelopneming
O.L. Vrouwestraat 57
5423 SJ Handel

info(0492) 321315
info@onzelievevrouwvanhandel.nl
locatieO.L.Vrouw Tenhemelopneming
plaatsHandel (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl