Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 16 september 2007    Evangelie van 2007-09-16
 titelOpendeur Norbertijnen Averbode
beschrijvingDe norbertijnen van Averbode bieden bezoekers de kans om de abdijgebouwen te verkennen tijdens de opendeur op zondag 16 september 2007. Tussen 14.00 en 16.30 uur vertrekken er op het abdijvoorplein rondleidingen met een gids die toelichting geeft over het leven, de activiteiten, de geschiedenis en de spirituali-teit van de Averboodse abdijgemeenschap.

Volwassenen betalen 1,50 EUR, kinderen en jongeren nemen gratis deel. Om 18.00 uur zingt de abdijgemeenschap in de kerk Gregoriaanse Vespers.

Tijdens de opendeur is er ook een gelegenheidscafetaria naast het voorplein. Vrijwilligers bieden er drank en versnaperingen aan. De opbrengst is bestemd voor een huis van psychiatrische patiënten in India.

Wie op 16 september niet vrij is, kan op een zondag naar keuze om 15.00 uur deelnemen aan een zondagsbezoek. Na het bekijken van een film over het abdij-leven start een rondleiding langs de abdijgebouwen en in de abdijkerk.
Voor meer inlichtingen: Norbertijnenabdij, 3271 Averbode. zie info.

info013/ 78.04.40
abdij@abdijaverbode.be
www.abdijaverbode.be.
locatieNorbertijnenabdij
plaatsAverbode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl