Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 22 augustus 2007    Evangelie van 2007-08-22
 titelWater wordt wijn
beschrijvingGezinsdag op zondag 16 september 2007

Thema : Water wordt wijn

Hilde Kieboom, Voorzitter Sint-Egidiusgemeenschap, geeft een getuigenis over hoe het evangelie gewone mensen bijzonder kan maken, hoe solidariteit en menselijke nabijheid wonderen kunnen doen, en hoe groot de nood is aan families van liefde in onze vaak verwarde en verscheurde samenleving.

We onthalen vanaf 9u30 en starten op 10u om te eindigen rond 17u. Het gaat door in het EDUGO-instituut te Oostakker (-Lourdes).

Op deze gezinsdag zijn alle gezinnen (en vooral de jonge gezinnen), alleenstaande ouders en verloofden hartelijk welkom. Er is wiegewacht en peuteropvang. Ook kleuters, kinderen en tieners hebben een eigen programma.

Info en inschrijvingen bij de Gemeenschap Maria-Kefas, Voskenslaan 56, 9000 Gent, België.

infowww.waterwordtwijn.be
welkom@mariakefas.be
09/ 228 09 56
locatieGemeenschap Maria-Kefas
plaatsGent (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl