Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 10 december 2007    Evangelie van 2007-12-10
 titel“Jezus als Goeroe”
beschrijvingLezing maandag 10 december

“Jezus als Goeroe” met Jan Peter Schouten

De bekende dominee, theoloog, schrijver en docent Jan Peter Schouten spreekt bevlogen over het beeld van Jezus Christus onder hindoes en christenen in India. Dit naar aanleiding van zijn boek “Jezus als Goeroe”. Deze lezing vindt plaats in de Bernekringzaal van de Abdij van Berne te Heeswijk en begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Over de Abdij van Berne en de werkgroep Berne Anders
De Abdij van Berne werd gesticht in 1134, toch leeft de Heeswijkse gemeenschap (bestaande uit een dertigtal Norbertijnen) zeker niet in het verleden. Het organiseren van activiteiten in de reeks Berne Anders onderstreept dit. In een samenleving waarin meer en meer behoefte is aan stilte en verdieping, zingeving, liefde en betrokkenheid tussen mensen onderling, in een wereld die zoekt naar God wil de Abdij van Berne een centrum zijn van christelijke spiritualiteit. De abdijkerk wil daarbij een open plek zijn voor gebed, viering van de liturgie, ontmoeting, rust, inspiratie, bezinning, verdieping en diaconie.

info(0413) 299299
gastenbroeder@abdijvanberne.nl .
www.abdijvanberne.nl
locatieAbdij van Berne
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl