Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdonderdag 16 t/m zondag 19 augustus 2007    Evangelie van 2007-08-16
 titelEerste zomerfestival met ijsbaan
beschrijvingEerste zomerfestival met ijsbaan
Hartje zomer schaatsen op ijsbaan tijdens Xnoizz Flevo Festival 2007

Het Xnoizz Flevo Festival 2007 is het eerste zomerfestival met een ijsbaan. Het festival dat van 16 tot en met 19 augustus plaatsvindt op Landgoed ‘Velder’ in Liempde (NB) heeft hiermee een ware primeur. Festivalsponsor Youth For Christ Nederland legt in samenwerking met Beter-uit Reizen in programmatent YfC|The Spot een (synthetische) ijsbaan neer. Bezoekers kunnen meedoen aan diverse programma’s als Dancing with the stars, Lama's on ice, Disco on ice, Breakdance, Ladies Hour, ijshockey en de Alto-Elfstedentocht.

Meerdere fabrikanten zijn momenteel druk doende met de ontwikkeling van dit surrogaat voor kunstijs. De revolutionaire vinding biedt volgens Huub Stammes, algemeen directeur van de KNSB, veel voordelen: “Je kunt altijd schaatsen, de energiekosten zijn nihil en je kunt het ’ijs’ naar de mensen brengen.”

Over Youth for Christ Nederland

Youth for Christ Nederland (YfC) heeft door het hele land The Mall jongerencentra en YFC-activiteiten voor jongeren. YfC|The Spot is dé hangplek op het Xnoizz Flevo Festival. Naast de hangout met o.a. playstations en voetbaltafels biedt YfC|The Spot ook de ijsbaan.

Over het Xnoizz Flevo Festival

Het Xnoizz Flevo Festival wordt jaarlijks in augustus gehouden en trekt ruim 8000 bezoekers. Het festival biedt jongeren een breed programma aan met muziek uit binnen- en buitenland, lectures, cabaret, theater, kunst, sport en workshops. De doelstelling van het Xnoizz Flevo Festival is jongeren de gelegenheid te bieden om in een ongedwongen en feestelijke omgeving iets of meer te ontdekken over het christelijk geloof.

Hoofdsponsor van het festival is NBG The Quench. Topsponsors zijn: Compassion, Asaf Music, Xist in Christ en Youth for Christ Nederland. Ook sponsoren Thatcher&Aalderink, Solcon en het CNV het festival.

info
locatieXnoizz Flevo Festival
plaatsLiempde (Noord-Brabant)
postcode52
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl