Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 3 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-03
 titelIn liefde God omvatten
beschrijvingCentrum het rustpunt organiseert verschillende avondactiviteiten.

In liefde God omvatten

3 oktober, 17 oktober, 24 oktober en 31 oktober telkens van 19.30 tot 21.30 uur.

Vele vormen van mystieke beleving genieten hernieuwde belangstelling. Ook de christelijke mystiek is weer volop bespreekbaar. Toch is spreken over mystiek niet altijd zo eenvoudig. Onvermijdelijk rijzen er vele vragen.

Er word op zoek gegaan naar zinvolle invullingen van onze christelijke mystieke beleving. Tevens word er ruime aandacht geschonken aan de plaats die het gebed hierin kan innemen. Bekende en minder bekende geschriften van begenadigde mystici kunnen hierbij helpen.

uiteraard mag ook de bijbelse notie niet ontbreken. Een boeiende verkenning, aanbevolen voor iedere godzoeker die zich wiol verwonderen over Gods liefdevolle tegenwoordigheid in ons eigenste innerlijk.

Begeleiding: Dhr. Jozef Tourné.
Kostprijs: € 9.-- per avond of € 25,-- voor de reeks (omvangrijke syllabus inbegrepen).
Plaats: Grote zaal (Brugstraat 46).

infowww.rustpunt.net
09/2259571
info@rustpunt.net
locatieCentrum Het Rustpunt
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl