Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervanaf donderdag 13 september 2007    Evangelie van 2007-09-13
 titelMidweekdagen in Zepperen
beschrijvingKarmel Zepperen

Een oude Haspengouwse vierkantshoeve in Zepperen herbergt een kleine en jonge gemeenschap van karmelieten. De deuren staan open voor iedereen die wil delen in de stilte en het gebed.

Er is een kluis, er zijn gastenkamers en twee zalen. Er zijn wekelijkse en maandelijkse bezinnende activiteiten, zoals de Midweekdagen: op 13 september spreekt Felix Van Meerbergen over 'Sacramenteel mens-zijn. Bouwstenen voor een spiritualiteit' en op 18 oktober heeft Carlos Noyen het over 'Mag het innerlijk kind in ons genezen? Groeien naar vrij worden als mens en als gelovige'. Midweekdagen lopen van 9.30 u tot 16 u en bieden o.a. twee conferenties. Karmel, Eynestraat 44, 3800 Zepperen.

info011/ 69 47 84
karmel.zepperen@telenet.be
www.karmel.be.
locatieVierkantshoeve
plaatsZepperen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl