Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 27 juli 2007    Evangelie van 2007-07-27
 titelIn het voetspoor van Titus Brandsma
beschrijvingOp 26 juli 1942 stierf de karmeliet Titus Brandsma aan een dodelijke injectie in het concentratiekamp Dachau.

Om die 65ste sterfdag te herdenken organiseert de Stichting Steunfonds Titus Brandsma op vrijdag 27 juli a.s. een wandeling door Deventer langs de plaatsen waar Titus Brandsma is geweest en waar herinneringen liggen aan Geert Groote, de man voor wie hij grote bewondering had.

Deelnemers aan deze wandeling kunnen zich om 14.30 uur melden
bij de Titus Brandsmakerk (t.o. NS-station Colmschate),
van waaruit men zich, na een korte dienst in de kapel, met eigen vervoer (of om 14.56 uur met de trein) naar de stad kan begeven. Men kan zich ook om 15.15 uur bij het gezelschap voegen bij de Bergkerk.
Na afloop zijn er koffie en broodjes in de parochiekerk.
Tot slot is er om 19.00 uur een speciale eucharistieviering.

Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze bijzondere herdenkinstocht en dienst.

info(0570) 652618
locatieTitus Brandsmakerk
plaatsColmschate (Overijssel)
postcode74
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl