Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 7 t/m zaterdag 8 september 2007    Evangelie van 2007-09-07
 titelGospelfestival 2007
beschrijvingGospelfestival 2007 met Kelly Price, Kwaku Gyasi en Gospel Boulevard

Vrijdag 7 en zaterdag 8 september is in de Amsterdamse Heineken Music Hall het Gospelfestival 2007. Twintig topacts treden op, onder meer de Amerikaanse gospeldiva Kelly Price, de Ghanese superster Kwaku Gyasi en het populaire Gospel Boulevard. Kaarten zijn te koop bij TopTicketLine, Pico Records, de GWK, grotere post- en VVV-kantoren en Free Record Shops.

Het Gospelfestival 2007 is de vierde editie van het muziekfeest in Amsterdam ZO, dat duizenden liefhebbers trekt van opwindende en swingende zwarte muziek. In de vorige, succesvolle edities traden sterren op zoals Solomon Burke, Candi Staton, Tonéx en Kurt Carr. Het Gospelfestival 2007 heeft opnieuw een topbezetting.

Vrijdag 7 september begint het programma in de Heineken Music Hall aan de ArenA Boulevard om 20.00 uur. Dan zijn er optredens van de spetterende Caribische percussieband JaMM Brass, de veelbekroonde Britse topact The New Sound of Worship ft. Raymond & Co en tenslotte de Amerikaanse gospeldiva Kelly - This Is Who I Am - Price (www.kellyprice.com).

Zaterdag 8 september zijn er van 14.00 tot 23.15 uur op het grote en kleine podium optredens van swingende Nederlandse gospelacts zoals Rise & Shine, The Inspirational Community Gospel Choir, Miracle City Singers, Corey & The Soulminded Band en Pop Goes Gospel met onder anderen Edsilia Rombley. Absolute hoogtepunten zijn de Ghanese superster Kwaku Gyasi en de aanstekelijke slotact Gospel Boulevard (www.gospelboulevard.nl) met de grootste blackgospelklassiekers.

Het Gospelfestival heeft haar wortels in de smeltkroes Amsterdam Zuidoost met ruim tachtig actieve Nederlandse, Caribische en Afrikaanse kerkgemeenschappen. Het tweedaagse festival wordt georganiseerd door ZO! Cultuur Zuidoost (www.zocultuur.nl), een initiatief van Cosmic, Paradiso en Imagine IC om het culturele leven in Amsterdam ZO verder te versterken.

infowww.gospelfestival.nl
locatieHeineken music Hall
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl