Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneermaandag 30 juli 2007    Evangelie van 2007-07-30
 titelThe Young Continentals (De Betteld)
beschrijvingconcert op Maandag 30 juli om 19.30 uur geven The Young Continentals een concert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. The Young Continentals is een groep van 35 jongeren die allemaal auditie hebben gedaan om bij de Young Continentals te zingen. Het thema dit jaar is All over the World.

The Continentals vieren hun 40-jarig bestaan. Ook in de volgende 40 jaar willen ze Gods woord verspreiden via hun concerten. Door het thema ‘All over the World’ willen ze iedereen eraan herinneren wat Jezus voor mensen heeft gedaan.

The Young Continentals zijn ontstaant in de jaren 90 toen The Continentals erg bekend waren onder jongeren. De jongeren wilden ook meezingen in dit koor maar omdat dit koor vanaf 16 jaar was is dit niet mogelijk. Daarom werd de Young Continentals opgericht voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar. Momenteel zijn er zeven Young Continental groepen in Europa die bijna ieder land bezoeken. Er zijn nog acht andere groepen van de Young Continentals actief in de Verenigde Staten en Canada. De Young Continentals hebben gezamenlijk al 10 cd’s gemaakt en al over de 1500 concerten gegeven. Tevens zijn er verschillende covers van de Young Continetals uitgebracht in het Duits, Frans, Slowaaks en Hongaars.

Dit concert op De Betteld is voor volwassenen € 7,50 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 3,50. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl .

info(0314) 627200
www.betteld.nl
locatieVakantiepark en Conferentiecentrum De Betteld
plaatsZelhem (Gelderland)
postcode70
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl