Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 9 juni t/m zondag 5 augustus 2007    Evangelie van 2007-06-09
 titelTentoonstelling ‘Het katholieke gezin’
beschrijvingIn het Noord-Limburgse Gennep is vanaf zaterdag 9 juni de tentoonstelling Het katholieke gezin te zien. Op diverse panelen zijn afbeeldingen te zien die de godsdienstige gebruiken in katholieke gezinnen in vroeger tijd in beeld brengen.

De tentoonstelling wordt gehouden in het religieus museum Kijk-Je-Kerk-Kunst, dat zich in de crypte van de Sint-Martinuskerk bevindt. Het museum huisvest verder een vaste collectie. De tentoonstelling herinnert aan het Rijke Roomsche Leven.

Museum Kijk-Je-Kerk-Kunst, Zuid-Oostwal 33, Gennep.

Za 9 juni t/m zo 5 augustus in
Za en zo van 14-17 uur
op afspraak ook andere tijden, tel. (0485) 51 18 88.

Volwassenen € 1,50
kinderen tot 12 jaar € 0,50

info(0485) 51 18 88
locatieMuseum Kijk-Je-Kerk-Kunst, Zuid-Oostwal 33
plaatsGennep (Limburg)
postcode65
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl