Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 9 juni 2007    Evangelie van 2007-06-09
 titelMegakoor in Nicolaaskerk
beschrijvingZaterdag 9 juni zal een megakoor optreden tijdens de jongerenviering van 19.00 uur in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24 te Zoetermeer. Het koor bestaat uit leden van het Code Music Forumkoor, met uit leden, dirigenten en instrumentalisten van verschillende (jongeren)koren uit het hele land. Zij ontmoeten elkaar geregeld op het forum van Code-Music.nl , de website van de stichting voor kinder-, jongeren- en middenkoren Code Music.

De meesten van hen hebben deelgenomen aan het Nationaal Jongerenkorenfestival in Rijsbergen dat dit jaar op 2/3 juni werd gehouden.

Thema van de viering is: '1 + 1 = 3. Durf jij het delen aan?'. Dirigent is kerkmusicus Albert Arens. Hij won op het Nationaal Jongerenkorenfestival met jongerenkoor Willibrordus uit Bodegraven de eerste prijs en met jongerenkoor Chantiel uit Tiel de tweede prijs. Pastor Flohr is de voorganger.

Wie mee je wil zingen in de viering, is welkom op de repetitie van 15.00 - 18.00 uur (aanbellen bij het parochiebureau, Dorpsstraat 26). Meer informatie is te verkrijgen via zie info.

infowww.nicolaasparochiezoetermeer.nl
www.korenfestivalrijsbergen.nl
www.code-music.nl
info@jongerenviteiten.nl
(079) 3167085.
locatieNicolaaskerk
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl