Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 30 juni 2007    Evangelie van 2007-06-30
 titelUw volk is mijn volk
beschrijvingOp zaterdag 30 juni 2007 organiseren stichting Vrienden v/d Bruidegom en stichting Toward Jerusalem Council II (TJC-II) een speciale middagbijeenkomst met als thema:

Uw volk is mijn volk.

Agnes-Mariam uit Syrië zal dan bij ons te gast zijn en over dit thema spreken. Zij is een bevlogen spreekster met een hart voor verzoening. Jaren geleden kwam zij als hippie tot bekering in Nederland. Tegenwoordig zet zij zich onder meer in voor de eenheid tussen gelovigen uit de Joden en gelovigen uit de volken binnen het Lichaam van de Messias Jezus.

Plaats: Ontmoetingskerk, Meerkollaan 3, Eindhoven

Tijd: van 14.00 uur tot 16.30 uur

Ontvangst en registratie: 13.30 uur

Deelname aan de middag is gratis. Ter ondersteuning van het werk van zuster Agnes zal er een collecte worden gehouden.

U kunt zich opgeven door te mailen naar:

Stichting Vrienden van de Bruidegom, De Louw 19, 5583GP Waalre, zie info.

info vriendenvandebruidegom@gmail.com
locatieOntmoetingskerk
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl