Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 13 juni 2007    Evangelie van 2007-06-13
 titelPubliekspresentatie ‘God ter sprake’
beschrijvingOp woensdag 13 juni organiseert de Faculteit Katholieke Theologie (FKT) van de Universiteit van Tilburg een publiekspresentatie op haar locatie in Utrecht. Het thema van deze dag luidt: ‘God ter sprake’. Kardinaal Godfried Danneels eindigt de dag met een publiekslezing.

Locatie: Theatronzaal in het Educatorium op Leuvenlaan 19, Uithof

De toegang is gratis, wel is opgave vooraf vereist.
Aanmelden via email: bureaufkt@uvt.nl ovm naam, adres, woonplaats en of u de presentatie, de lezing of het hele programma wil bijwonen.

infoSecretariaat
(030) 253 2149
bureaufkt@uvt.nl
www.uvt.nl/faculteiten/fkt
locatieTheatronzaal in het Educatorium op Leuvenlaan 19, Uithof
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl