Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 23 juni 2007    Evangelie van 2007-06-23
 titelSpetterend gospelconcert
beschrijvingJoy for People voor een dag het grootste gospelkoor van Friesland
Spetterend gospelconcert met Amerikaanse souldiva

Op zaterdag 23 juni a.s. vindt er in Dokkum een bijzondere happening plaats. Joy for People Gospel Choir viert dan haar 35-jarig jubileum met een spectaculair concert in de sfeervolle Bonifatius Kapel.

Special guest tijdens dit concert is gospel & soul zangeres Rhonda Dorsey, die speciaal voor het jubileum van Joy for People naar Nederland komt. Deze zangeres, die opgroeide in Philadelphia, Pennsylvania (USA), werkte in september 2006 al eerder samen met Joy for People tijdens het AMiGo-festival in Minden, Duitsland. Hoogtepunten uit de enorme staat van dienst van deze soliste zijn musicals als Jesus Christ Superstar en concerten met o.a. Phill Collins, Maceo Parker en Tower of Power. Wanneer deze bruisende, enthousiaste zangeres al haar muzikale registers opentrekt kan geen toeschouwer rustig blijven zitten.

Bijzonder aan dit evenement is ook het optreden van wat je het grootste gospelkoor van Friesland kunt noemen. Alle deelnemers die overdag aan de workshops hebben meegedaan zullen hun geleerde kunsten, samen met Joy for People en Rhonda Dorsey, tijdens het concert ten gehore brengen.
Een koor van nagenoeg 100 gospelliefhebbers, begeleidt door een enthousiast en vakkundig combo, zullen zorgen voor een swingend onderdeel van dit jubileumconcert.

Redenen genoeg dus om 23 juni om 20:00 uur naar dit spetterende, overigens GRATIS, gospelevenement te komen.

AGENDATIP:

Evenement:

Jubileumconcert Joy for People Gospel Choir i.s.m. Rhonda Dorsey (USA) en een groot workshopkoor:

Datum: Zaterdag 23 juni 2007
Plaats: Bonifacius Kapel te Dokkum
Aanvang: 20.00 uur
Entree: GRATIS! (wel zal er een collecte zijn ter bestrijding van
de onkosten).

infowww.joyforpeople.nl .
locatieBonifatius Kapel
plaatsDokkum (Friesland)
postcode91
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl