Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 6 t/m zondag 8 juli 2007    Evangelie van 2007-07-06
 titelCursus: Jongeren persoonlijk begeleiden
beschrijving Cursus 2.2 - Jongeren persoonlijk begeleiden

Als jongerenwerker ben je begaan met het persoonlijk wel en wee van jongeren. Ben je in staat ze te helpen, op zoek naar hun weg en misschien wel hun roeping in het leven?

In deze cursus leer je een aantal basisvaardigheden om jongeren te begeleiden. Je leert verschillende vormen van gebrokenheid herkennen en daar op een adequate manier mee omgaan. Je leert waar je eigen pastorale grenzen liggen en wanneer je moet doorverwijzen naar anderen. Je reflecteert op je eigen achtergrond, om nog meer ten dienste van de ander te kunnen staan.

+ Leer hoe je een helpend gesprek voert
+ Weet wanneer je iemand moet doorverwijzen
+ Reflecteer op je eigen leven: waar sta ik zelf, waar ben ik gebroken en hoe kan ik daarmee verder?
+ Groei in de vaardigheid van onderscheiding der geesten

infowww.ducinaltum.net
locatieRetraitecentrum Klein Sion, Arnhemsestraat 60
plaatsLeuvenheim (Gelderland)
postcode69
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl