Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 25 mei 2007    Evangelie van 2007-05-25
 titelConcert in Sint Bavo Kerk
beschrijvingConcert in de Sint Bavo kerk te Raamsdonk door Tannie van Loon (orgel) en Jeugdkoor Plurale Tantum.

In de concertreeks in de Sint Bavokerk te Raamsdonk treden aanstaande vrijdag, 25 mei, de organiste Tannie van Loon en het jeugdkamerkoor Plurale Tantum olv Ruben de Graauw op.

Beiden hebben aan afwisselend programma opgesteld met werken van bekende componisten zoals Bach en Brahms, maar ook minder bekende componisten als Duruflé. Het bestrijkt een breed scala aan muziek, van psalmen tot Deense volkswijsjes.

Naast het samenspel van koor en orgel treden beiden ook alleen op. Daarbij laat Tannie van Loon als organiste haar ervaring als soliste en muziekdocente horen.
Het jeugdkamerkoor Plurale Tantum, wat ‘altijd meervoud’ betekent, bestaat uit een dertigtal leden in de leeftijd van 15 tot 25 jaar en heeft onder leiding van haar dirigent Ruben de Grauw inmiddels een breed repertoire, variërend van koorwerken uit de Renaissance tot Close Harmony, opgebouwd.

Het concert vindt plaats in de Sint Bavo kerk, Kerkplein 1 in Raamsdonk. Wij nodigen u dan ook van harte uit en begroeten u graag op vrijdag 25 mei om 20:00 uur.

Toegang: € 5,- CJP: € 2,- tot 16 jaar: gratis

infowww.orgelsbavo.nl
locatieSint Bavo kerk
plaatsRaamsdonk (Noord-Brabant)
postcode49
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl