Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 9 juni 2007    Evangelie van 2007-06-09
 titelAll Together now!
beschrijvingAll Together now! Evenement voor jong en oud.

Op zaterdag 9 juni a.s. is het in Eerbeek en Loenen de Dag van het Geloof. Dit is een evenement waarbij de Protestantse-, Katholieke- en Moslimse geloofsgemeenschappen deze geloven bij elkaar brengen. Door middel van onder andere een puzzeltocht langs kerken en moskee, sport en spel, workshops en een debat kunt u kennis maken met de verschillende culturen en geloven in Eerbeek en Loenen. De dag wordt afgesloten met een feestavond in de Bhoele.

All Together now! is een evenement voor jong en oud. Tijdens de dag worden er een aantal activiteiten georganiseerd om het respect en begrip voor elkaar te laten groeien. Ook is het de bedoeling dat de vooroordelen die er eventueel bestaan weg te nemen.

Programma:

infoRonald Heins
(0313) 654 442
www.pgeerbeek.nl
locatieDiversen
plaatsEerbeek en Loenen (Gelderland)
postcode69
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl