Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 3 juni 2007    Evangelie van 2007-06-03
 titelZweeds topkoor in de Slevrouwe
beschrijvingOp zondag 3 juni, om 15 uur, zal het Mikaeli Kammarkör uit Stockholm o.l.v. prof. Anders Eby een programma zingen met muziek van grotendeels Scandinavische componisten.

Een prachtige gelegenheid om getuige te zijn van de hoge zangcultuur uit Zweden.
Hans Leenders, organist van de Onze Lieve Vrouwekerk, zal het Livre d'Orgue van Mathieu Geelen spelen, indertijd speciaal gecomponeerd voor het Séverin-orgel van de Onze Lieve Vrouwebasiliek, en opgedragen aan Jean Wolfs, de voormalige cantor-organist van de Onze Lieve Vrouwe basiliek.

Een concert met een bloemlezing van eigentijdse muziek uit Nederland en Zweden.

infowww.sterre-der-zee.nl
locatieOnze Lieve Vrouwe Basiliek
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl