Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerwoensdag 20 juni 2007    Evangelie van 2007-06-20
 titelNederland Zingt voor De Hoop
beschrijvingOp woensdagavond 20 juni worden op het terrein van Stichting De Hoop, evangelische verslavingszorg en hulpverlening, tv-opnamen gemaakt voor het koor en samenzangprogramma van de Evangelische Omroep ‘Nederland Zingt’.

Van de opnamen worden twee speciale uitzendingen gemaakt, met de naam ‘Nederland Zingt voor De Hoop’. De opnamen vinden plaats op het dorpsplein van Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 in Dordrecht, vanaf 19.30 uur. Bezoekers kunnen tot 19.15 uur arriveren. De toegang is gratis.

De EO komt met Nederland Zingt naar Dordrecht om samen met De Hoop zingend God te danken voor de wonderen die Hij doet door dit werk. Iedereen is van harte welkom om mee te zingen! Het is een unieke kans om de opnamen bij te wonen. Bovendien is het een bijzondere manier om De Hoop met eigen ogen te zien.

Verschillende koren uit de regio werken mee aan het programma, waaronder het eigen koor van De Hoop, het ‘Choir of Hope’. De samenzang is onder leiding van Jan Quintus Zwart.

infowww.eo.nl/nederlandzingt
www.activiteitendehoop.nl
locatieStichting De Hoop
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl