Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 22 juni 2007    Evangelie van 2007-06-22
 titelPraise avond Oisterwijk
beschrijving Op vrijdagavond 22 juni a.s. organiseert Stichting Ecovata een Praise avond in Oisterwijk, met muzikale ondersteuning van de Vlaamse praiseband Solid. Het gebeuren zal het karakter hebben van een interkerkelijke ontmoeting met veel samenzang, waarbij jong en oud aktief betrokken worden in het zingen van lofliederen uit Opwekking en uit het Hillsong repertoire. Het thema is: ‘Goed toegerust’.

De Praise avond vindt plaats in Cultuurcentrum Tiliander, Spoorlaan 82/C in Oisterwijk en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

infowww.ecovata.nl
info@ecovata.nl
Ajm.vd.Bijgaart@net.HCC.nl
(013) 5219596
locatieCultuurcentrum Tiliander
plaatsOisterwijk (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl