Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdinsdag 26 juni 2007    Evangelie van 2007-06-26
 titelinloopkappersdag Alfa College
beschrijvingLeerlingen Alfa College houden ‘inloopkappersdag’ voor Kika

Meer dan veertig eerstejaars leerlingen van de kappersopleiding van het Alfa College in Emmen gaan geld inzamelen voor de Stichting Kika. Het boetegeld voor vergeten werkshirts, dat anders wordt aangewend voor potverteren, wordt beschikbaar gesteld aan Kika, Kinderen Kankervrij.

Maar dit relatief lage bedrag van veertig euro was voor Ilse van der Scheer en Carien Heeres, twee leerlingen van het Alfa College, reden om nog een activiteit te bedenken.

Ze hebben daarom bedacht om op dinsdag 26 juni tijdens de lesuren bij het Alfa College een ‘inloopkappersdag’ te houden. Het bedrag voor Kika moet op deze manier fors omhoog gekrikt worden.

Op deze dag kunnen alle docenten, leerlingen en medewerkers van het Hondsrug College, die qua kapsel netjes voor de dag willen komen en Kika een warm hart toedragen, het haar laten wassen, knippen of föhnen door de kappers in spé. Wie figuurtjes in zijn haren wil laten scheren is ook welkom.

info henk@menzenmedia.nl
(0591) 645351
locatieAlfa College
plaatsEmmen (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl