Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 mei 2007    Evangelie van 2007-05-26
 titelBezinningsdag over het gezin
beschrijvingHet jaar 2007 is door bisschop F. Wiertz geplaatst in het pastorale thema van het gezin. Daarom wordt op zaterdag 26 mei door het bisdom een bezinningsdag georganiseerd in Thorn met als thema: 'Ontdek God, ontdek jezelf'. Inleider is André Pierik, pr. Hij belicht het gezin vooral bezien vanuit God.

Beseffen wie God wil zijn voor ieder van ons. Door de kracht van de H. Geest Hem telkens opnieuw ontdekken en daardoor op een nieuwe wijze naar jezelf kunnen kijken en naar de gemeenschap (gezin, grotere familie van parochie en kerk of werkplek) waarin je staat.

De dag vindt plaats in Foyer de Charité 'Marthe Robin' in Thorn, begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. Niet alleen geldt deze dag als navorming voor de afgestudeerden van de catechistenopleiding Kairos, maar iedereen kan deelnemen. De kosten bedragen € 7,50. Het bisdom beveelt de parochies aan de kosten van deze bezinningsdag voor de vrijwilliger in de parochie te vergoeden.

info g.lux@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl
organisatieBisdom Roermond
locatieFoyer de Charité ‘Marthe Robin’
plaatsThorn (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl