Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Reis
reis
wanneerzaterdag 16 juni 2007    Evangelie van 2007-06-16
 titelMeeting, Sharing, Inspiring
beschrijvingWereldreizigers gezocht!

Heb je er altijd al van gedroomd om naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika te gaan?
Dan liggen er mooie kansen op je te wachten.

Wil je een nieuwe cultuur intensief leren kennen, nieuwe mensen ontmoeten en vriendschappen sluiten met mensen die onder heel andere omstandigheden leven dan jij? Een tijdje het leven met hen delen en je door hen laten inspireren?

Kom dan naar de informatie bijeenkomst van Jongeren & Missie, op zaterdag 16 juni 2007. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden. Je bent om 10.30 uur welkom op ons kantoor aan de Havensingel 25 in ‘s-Hertogenbosch.

Kies je voor een complete onderdompeling in een andere cultuur, voor enkele maanden tot een jaar, dan kun je via Jongeren & Missie op een bijzondere manier die wens waarmaken.

Jongeren & Missie wil jonge mensen inspireren zich in te zetten voor een betere wereld. Zij worden voorbereid om een tijd het leven te delen met mensen in het zuidelijk deel van de wereld. Omgaan met andere ideeën, gebruiken en leefomstandigheden, maar vooral ook hoe om te gaan met elkaar als mens, staan daarin centraal. Dit geldt ook zo tijdens de voorbereiding en begeleiding.

info info@jongerenenmissie.nl
(073) 6130715
www.jongerenenmissie.nl .
organisatie
locatieKantoor Missie en Jongeren
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl