Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 27 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-27
 titelZangconcert Pieter Vis e.a.
beschrijvingOp de komende Monumentendag van 8 september soleert Pieter Vis o.a. met de sopraan Inez Wong Chung-Slot en Lennert Knops met een middagoptreden wederom in de Augustijnenkerk van Dordt.

De zanger zal ook op zaterdagmiddag 27 oktober a.s. wederom in de Augustijnenkerk van zich laten horen maar dan samen met zijn leerlinge, de mezzo-sopraan Anice Dwarshuis uit Houten en de organist en pianist Piet Noort. Ze brengen naast populaire- en klassieke liederen ook het religieuze kerklied in dit middagprogramma ten gehore.

Op vrijdagavond 14 december a.s. sluit het muziek-duo VIS-KNOPS dit jubileumjaar af met een gezamenlijk optreden t.g.v. het 5de te houden Advents-Kerst-Samenzangconcert in de Augustijnenkerk met m.m.v. het 100 leden tellende ‘Christelijk Alblasserdams Jongerenkoor Chavarim’. Diverse zangsolisten treden op, te weten Piet Baars, bariton, Meine Arendsen, tenor, Inez Wong Chung-Slot, sopraan en Hartmut Ometzberger, violist uit Oostenrijk naast Maria Knops-Baas, harpiste en Jeroen de Weerdt, orgel onder algehele muzikale leiding van Pieter Vis.

info info@lennertmaria.nl
Pieter Vis
(030) 638 24 82
(06) 23 14 94 14
p.psaris@zonnet.nl
www.elzavisdeclercqstichting.nl
locatieAugustijnenkerk
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl